Mogucnost ličnog preuzimanja kod naših partnera.
Besplatna ugradnja pneumatika, doplata balansiranja.
Pogledajte lokacije za preuzimanje pneumatika.

internet prodaja guma-besplatna dostava guma
besplatna dostava guma

Pomoć pri kupoviniKako naručiti gume

Naručivanje guma je jako prosto. Na naslovnoj strani na sredini, a na drugim stranicama sa leve strane se nalazi filter za pretragu guma. U njemu odaberite željene dimenzije i kliknite na dugme "Pronađi gumu". Izlistaće Vam se spisak guma sa karakteristikama koje ste odabrali. Sada samo treba da odaberete gumu koju želite da kupite. Klikom na željenu gumu dobijate detaljan opis iste. U polje "Količina" upišite željeni broj guma za kupovinu. Klikom na dugme naruči gume stavljate u korpu (korpa se nalazi u gornjem desnom uglu.) U korpi možete izmeniti proizvode ili njihove količine. Kupovinu završavate odlaskom na kasu,gde unosite potrebne podatke vezane za dostavu guma,odabirate način dostave i način plaćanja. Klikom na dugme "Završi kupovinu" kupujete odabrane gume. Ubrzo ćete primiti email poruku od nas kao potvrdu da smo porudžbinu primili. Pogledajte video uputstvo za kupovinu guma preko interneta.
Dimenzije guma

Dimenzija gume se sastoji iz tri dela:

  • Širina gume (izražena je u milimetrima)
  • Visina gume (Izražena je u procentima,visina je uvek X procenata od širine. Na primeru sa slike visina je 55 procenata od 205mm.)
  • Prečnik (Izražen u inčima. Označava prečnik točka,odnosno felne na koju se guma motira.)

Indeksi brzine i nosivosti

Brzinski i težinski indexi govore nam o maksimalnoj brzini na kojoj je guma testirana i o maksimalnom teretu koji jedna gume može nositi u normalnim uslovima.

Brzinski indeks se označava slovom a težinski index brojem koji se uglavnom nalazi ispred brzinskog indeksa. Evo primera gde se indeksi nalaze na gumi kao i tabele vrednosti ovih indeksa.Načini plaćanja

Trenutno postoje tri načina plaćanja.

    Uplata na račun

    Plaćanje pouzećem kurirskoj službi

    I plaćanje u prodavnici Ugrinovačka br 100 11080 Zemun


Uplata na račun:

Ukoliko gume plaćate uplatom na naš žiro račun dostava guma je besplatna na celoj teritoriji Srbije. 

Uplatu vršite opštom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, ili online sa svog e-banking naloga. Gume uplaćene do 13h se šalju istog dana, a za kasnije uplate gume šaljemo narednog dana. Uputsva za uplatu dobijate mailom na Vašu email adresu koju unosite prilikom završetka kupovine guma ili prilikom registracije na naš sajt. U svakom trenutku možete kontaktirati naše zaposlene za detaljne instrukcije u vezi uplaćivanja.


Plaćanje pouzećem:

Kada gume plaćate pouzećem troškovi dostave su nešto veći: 

Za gume do 16" cena dostave je 150 rsd po gumi

Za gume preko 16" cena dostave je 250 rsd po gumi

Gume plaćate kešom kuriru  pri preuzimanju istih.


Plaćanje u prodavnici:

Gume možete preuzeti u našoj prodavnici u Zemunu na adresi Ugrinovačka broj 100.

U tom slučaju gume možete platiti kešom , karticom ili odloženo čekovima. Rok za odloženo plaćanje za četiri gume je 90 dana, dok je za dve gume 60 dana.

Gume možete i montirati tom prilikom. Montaža guma je besplatna, tubeles ventil dobijate besplatno, a doplaćujete balansiranje točkova.

 Dostava guma


Dostava guma se vrši kurirskom službom koja u trenutku kupovine najbrže može dopremiti gume do kupca.


 Dostava je besplatna na teritoriji srbije ukoliko plaćanje izvršite uplatom na račun. Ovaj vid isporuke je i najbrži i najsigurniji.  Ukoliko uplatu izvršite radnim danom do 13:00h gume su na Vašoj adresi već narednog dana.

 Ukoliko gume plaćate pouzećem troškovi dostave su nešto veći i iznose:

250 rsd po gumi za gume do 18"

300 rsd po gumi za gume preko 16"

300 rsd po gumi za džipovske i kombi gume

Rok za dostavu guma je jedan do tri radna dana. Ukoliko iz nekih razloga dostava kasni, kupac će biti blagovremeno obavešten o tome.


Ako ste iz Beograda i gume želite montirati kod nas, možete to učiniti na adresi Ugrinovačka 100 Zemun. Montaža guma kupljenih kod nas je besplatna,ugradnja novog ventila je besplatna,  doplaćujete balansiranje. Zakažite montažu na broj 066/5500088


Povrat guma

Proizvod možete vratiti u roku od tri dana od datuma prijema.

Gumu možete vratiti samo u slučaju da ista nije korišćena, to jest da nije montirana na felnu.

Troškove dostave pri vraćanju proizvoda snosi kupac.